0 Udgivet i Hverdagen

Årets gang på HellesHyggeblog

Der er mere end en uge til året 2021 rinder ud. Endnu er det kun den 21. i 2021’s sidste måned. Jeg sætter mig til tastaturet og skriver Årets gang på HellesHyggeblog – bloggens 15. leveår.

Januar

Den 21. i den første måned af 2021 filosoferede jeg over min forestående fødselsdag. Den 56. af slagsen – den første som mormor. En fødselsdag, fuld af taknemmelighed over, overhovedet at få lov at fejre endnu én. Det med at ærgre sig over sin alder sluttede for mit vedkommende sidste år. Jeg ved, at jeg lever på overtid og jeg er taknemmelig for den tid jeg får.

Ja, og i januar 2021 oplevede jeg som bekendt oven i købet at blive mormor.

Januar 2021 var en corona-stille måned, med hjemmearbejde, lange gåture og heling oven på decembers cykeluheld og de 4 brækkede ribben.

Februar

Og helingen efter cykelstyrtet gik godt. En måned senere kunne jeg tage min første cykeltur siden 9/12.

Jeg var på vej tilbage – en succesfuld cykeldag i februar – jeg NØD hvert sekund på min cykel.

Marts

Den 21. i måneden marts 2021, blev endnu en skøn cykeldag i gode cykelvenners lag – en af den slags jeg samler på, som jeg elsker at skrive om og som der heldigvis kom masser af i 2021. Jeg var i arbejdsisolation pga. små-forkølelse og Coronaskræk – for året 2021 blev året, hvor man ikke kunne liste på arbejde med lidt snue. Coronaen viste stadig sit skræmmende fjæs.

April

Vi skulle snart vaccineres og ville få coronapas og sådanne foranstaltninger har der fandtes før. Vi besøgte Kajs far den 21. april – hans 88 års fødselsdag og han viste os Kajs 58 år gamle “Koppe pas”, som han havde fundet i gemmerne. Det var af papir. Vi morede os over det sjove klenodie, som gav anledning til april måneds blogindlæg, på den 21. dag.

Maj

Maj 2021 blev våd – det regnede og regnede og regnede. Den 21. i måneden stod pinsen for døren og jeg sad tørt og godt indendøre. I maj bevægede jeg mig ikke meget ud på cykel.

Juni

“Kom forår, kom snart”, skrev jeg i maj. Og det gode vejr kom. Den 21. dag i juni 2021 skrev jeg om Miss Diverge og min forestående ferie, som vi planlagde. Vi skulle til National Park Thy og jeg funderede over om Miss Diverge og jeg ville blive venner?

Juli

Og det blev vi! Rigtig gode venner – en måned efter cyklede Kaj og jeg rundt i National Park Thy og havde de fedeste dage på gravel, i sommer og solskin. En SKØN sommerferie at tænke tilbage på og endnu en dejlig cykeloplevelse at notere på HellesHyggeblog. (Hvor jeg dog glæder mig til der igen kommer sommer og sol og lys!)

August

August blev helt særlig. Vi havde bryllup i familien, vi nød gode oplevelser i venners lag og fejrede Emilies 30 års fødelsdag.

Den 21. flottede vi os med fede cykelgaver til os selv. Ud på tur, aldrig sur – vi er klar til at pakke cykeltaskerne til flere gode cykeloplevelser.

September

Og cykeltaskerne kom snart i brug. September bød på en uforglemmelig cykelferie i Provence – fede cykeloplevelser med vennerne, af den slags man kan leve længe på. Og den gode form blev holdt ved lige herhjemme, med flere gode gravel-oplevelser, nu da jeg var blevet gode venner med Miss Diverge.

Oktober

Det blev oktober 2021 – måneden for Kajs runde fødselsdag, som han fejrede sådan som han helst ville – i små selskab med familie og få gode venner.

November

Den 21. i årets 2. sidste måned, lavede jeg det samme, som jeg gjorde den 21. i årets 2. måned – jeg cyklede.

Heldigvis cyklede jeg!

En masse – jeg nærmer mig 6000 kørte kilometer.

Jamen, det er jo mere end mig!!“, sagde én af de hårde drenge til mig, på en af vores gravel ture her i efteråret. Rigtigt – jeg cykler muligvis hverken stærkt eller langt (som ham) – men jeg cykler MEGET.

December

Og nu er det så blevet den 21. december og om få dage kan jeg gå på juleferie. Jeg har været lidt for stresset på det sidste, men det bliver bedre – jeg kan mærke det. Og i det nye år venter nye opgaver.

Jeg krydser fingre for en stille jul og for at alle når frem til julen – coronafri og ved godt helbred.

Juleferien vil jeg bruge på at slappe af og …. ja, gæt selv … om vejret tillader det: Cykle, cykle og cykle!

Glædelig jul, derude.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar