0 In Hverdagen

Årets juletræ er fældet

Lørdag = fældning af årets juletræ og jeg havde afbud fra Laura (pga. en forkølelse) vi måtte vælge vores juletræ uden hende.

Og der var nok af træer at kigge på og vi konstaterede da, at vi ville kunne fælde juletræer her mange år frem.

Det her træ kommer vi og fælder om en 7-8 år

Vi fandt lynhurtigt et træ vi kunne bruge. Lige som sidste år er det målet, at det skal nå heeeelt op til loftet og der er 3 meter op.

Hjem med juletræet, lige lidt frokost indenbords, hvorefter Kaj smuttede ud på en cykeltur. Vejret var dejligt og jeg kunne godt have kørt med – men jeg havde mere lyst til at ordne lidt praktisk herhjemme, pakke de sidste gaver ind, nusse rundt, slappe af, drikke te, lave lidt yoga og bare nyyyyyyde at det endnu kun er juleferiens første dag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Tosset kirurg

Irene fortalte mig en sjov historie. Hun (min cykelveninde) er jo anæstesisygeplejerske og kollega til den kirurg, som opererede mit højre kraveben sidste år. (Faktisk var det Irene, der satte...

Close