0 In Motionscykling

Årets længste tur

Jeg kørte årets længste cykeltur i dag – 116 km.

Og hvilke kilometer!

Kl. 9:00 i morges mødtes mere end 20 Baghjulere ved det, der i gamle dage hed “Skrillinge Købmanden”, men nu er Rema 1000. Kaj skulle med på gruppen, der skulle køre 150 km. Min tur var 100 km og vi blev 7.

Vejret var bagende varmt!

At sidde der på sin cykel og mærke føn-vinden i håret – suuuse ned ad bakkerne, i hvert sit tempo. Der er ikke noget bedre!

Jeg elsker det.

Tempoet var rigtig fint. Tinna lavede “en Helle” – hun cyklede de første 50 km med bremsen på baghjulet og havde det noget hårdere, end vanligt (been there, done that) 🙂

Heldigvis var der skovsstrækninger med god skygge ind imellem. Ruten var bare SÅ flot. Jeg vil køre den igen en anden gang. Også selvom Kaj (som havde tegnet ruten) ledte os ud på et lille stykke gravel. Den klarede vi også.

I Assens var der frokoststop på Restaurant Café Banken. Jeg fik laks med rygeostcreme (det cykler man godt på bagefter), masser af vand og en flaske rababersaft. Det var SÅ hyggeligt selskab.

Netop som vi var færdige med at spise, ankom den anden gruppe, varme, salte og glade. Så kunne de passende overtage vores stole.

Min gruppe tog de sidste kilometer hjem til Middelfart.

Ved ishuset i Føns købte vi lakridsis …. en af de få, vi kunne købe ( De havde haft indbrud i nat og havde fået stjålet deres varelager).

Jeg ELSKER den slags cykelture i selskab med gode cykelkammerater og jeg er SÅ taknemmelig for, at kunne opdatere Helleshyggeblog med endnu én af slagsen.

Det blev årets længste cykeltur. 2.912 km er rundet og jeg er 400 km ahead-of-pace.

Og nu: Iskaffe!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar