0 In Hverdagen

Årets sidste cykeltur

Den sidste cykeltur i 2018 startede sammen med en flok Baghjulere. Vi tog på Champagnetur.

Efter 30 kilometer med gruppen, brændte gårsdagens Bakketons godt i lårbasserne. Jeg havde lyst til at sætte farten ned og drejede fra sammen med et par stykker mere. Vi cirkulerede mod Naturcentret ad nogle dejlige grusveje. Her skulle vi mødes til Champagne og kransekage.

Vi ønskede hinanden godt nyt cykelår.

Tilbage er bare at hvile lidt ud. En eftermiddagslur, måske? Jeg må være frisk i aften, hvor der venter en (er jeg sikker på!) hyggelig nytårsaften i gode venners lag.

Godt nytår derude og tak for 2018.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Gravel grinder på afveje

Søndag over middag fik jeg tid til en cykeltur. Raceren er stadig på værksted, så jeg spurgte cykelpigerne om nogen ville med på et gravel ride. Det ville Helle. Vi...

Close