0 In Motionscykling

Årets sidste cykeltur

Årets sidste cykeltur – Champagneturen 2014. En tur hvor mam-Helle her havde en anelse trætte ben ..

nytårhelle

For det første sov jeg dårligt i nat og måtte stå op og glo fjernsyn (jeg så en vildt interessant udsendelse om The Eagles i nat kl. 03) og for det andet var jeg ude og cykle på ruten til DM i Cykelcross i går aftes – og det var hårdt, fordi jeg måtte følge efter Nikoline op ad alle bakkerne, så MIN puls var pænt høj.

Turen i dag foregik i behageligt hyggetempo. Herefter kan jeg notere 4.257 kørte kilometer i 2014. Billedet herunder viser min gruppe i dag – det var den ene af i alt 5 grupper, der var ude at cykle, før vi mødtes i Naturcentret til Champagne og kransekage.

nytårhelleoggruppe4

Nu er makeup’en lagt og sølvskoene fundet frem (hvis ikke man skulle have sine sølvsko på nytåraften, hvornår skulle man så?). Jeg har lavet 25 frisyrer i mit skulderlange hår og pillet dem alle sammen ud igen (Dårlig hårdag! Det endte med en hestehale).

Nu er jeg top-klar til en hyggelig aften i gode venners lag.

Godt nytår, alle sammen!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar