0 In Helbredet

Af hjertet tak

Efter at have ligget 800 km i Kajs trygge baghjul, tog jeg i dag – for første gang siden blodproppen – ud at cykle med Baghjulets gr. D.

Det var SÅ grænseoverskridende for mig, at skulle ud at cykle i en større gruppe, hvor af jeg ikke kender alle lige godt. Jeg var skrækslagen for, at komme til at ligge og slide over evne efter nogen, der var bedre kørende end mig.

Vi var 11 deltagere. Turen gik til Jylland.

Der gik ikke lang tid, før jeg begyndte at slappe af og nyde turen.

Jeg må sige: Af hjertet tak til mine cykelkammerater, for at passe så godt på mig!

Jeg blev ikke efterladt alene på én eneste bakke. Tværtimod BAKKEDE de mig alle sammen SÅ godt op. Og bakker var der nok af på turen – Turleder Kirsten skånede os ikke.

Jeg var helt oppe at køre, da vi sluttede turen.

Jeg high-fivede og fik roser for min indsats. Og jeg VOLD-krammede Dorte (fuck Coronaen – jeg var sgu lige ved at græde af glæde). Og jeg blev fulgt hjem til Strib og fik endda tilbud om at blive fulgt helt hen til min hoveddør. Men efter den succesoplevelse jeg havde i aften, turde jeg godt tage den sidste kilometer alene. 🙂

Jeg tog mig selv i at tænke:

Jeg have en uhyggelig drøm forleden. Jeg drømte, at jeg blev ramt af en blodprop, men så vågnede jeg og opdagede, at det hele bare var en væmmelig drøm – i virkeligheden var jeg bare ude at cykle med mine venner.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar