0 In Hverdagen

“Af jord er du kommet, til jord skal du blive …”

I dag blev Kajs onkel Ejnar begravet. Han blev en gammel mand og fik et lang og godt liv.

Faktisk så har Kajs onkel Ejnar (i mine øjne) været gammel i al den tid, jeg har kendt ham. Jeg var ikke fyldt 18, da jeg mødte ham første gang og Kajs onkel Ejnar var allerede dengang æææældgammel: 49 år!

Det tog mig lidt tid at genkende præsten Karin, som også begravede min mormor og morfar (hun er blevet 15 år ældre). Da Karin var færdig med at forrette ceremonien (“Af jord er du kommet, til jord skal du blive …..” – behøver de at sige det så lige-på-og-råt??),  aflagde vi et sjældent besøg på min min mormor og morfars grav. Den så trist ud. Der var hverken lys eller friske blomster og vi ærgrede os over, at vi ikke havde tænkt på, at tage noget med.

Vi jokede lidt med, at vi da bare kunne tage en blomst fra “naboen”. Det gjorde vi selvfølgelig ikke – ingen gravrøveri her.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar