0 In Helbredet

Af med hjertemåleren

Hjertemåleren skulle af i morges kl. 8.30 (aaaaahhhh, godt at få de plastre og elektroder af). Jeg skal have dimsen afleveret og heldigvis havde jeg fået lov til at aflevere den på Fredericia Sygehus, så jeg slap for at skulle til Vejle igen. Den skulle afleveres i receptionen, sagde lægen på Vejle Sygehus.

Apropos Vejle – Hooold da op, hvor fik jeg et nyt og mildere syn på de nordfynske bondemænd (som spærrer min vej til arbejde med deres monsterstorelandbrugsmaskiner), efter at have prøvet at skulle ind i Vejle midtby lige i myldretiden. SIkke dog en trafik! Lange køer, der bevægede sig med 10 km i timen.

Og så kørte jeg skisme forkert og måtte vende bilen.

Idet jeg gjorde det, kørte jeg op over en kantsten, med det resultat at dækket revnede og og den fik “en siver”! Stakkels Kaj måtte bruge aftenen i går på, at skifte til vinterdæk og få lufttrykket på plads igen.

Vel hjemme i dag, drønede jeg til aftencykling kl. 18.00 (pyyyhh – nok godt måleren var taget af nu. Puusst!).

Kaj blev hjemme. Han havde gang i opladning af 20 (!!) MTB by Night lygter (- nyinvestering hos DGI til brug for kurser og udlån).

laderbynightop

Han tilbød at køre over og aflevere hjerte-måleren mens jeg var ude at cykle. Men AK, forgæves køretur. Fredericias Sygehus’ reception lukker kl. 15. Ikke nemt at skulle i kontakt med sundshedsvæsnet i Jylland, når man er på arbejde i den anden ende af Fyn fra 7 til 17. :-/

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Det bedste ved Odense-København

Turen Odense-København gik fantastisk godt. Kit og jeg cyklede sammen hele vejen. Vores gennemsnitshastighed endte på 27,8 km/t. Pigerne fra FCC var vi nødt til at lade køre, for vi ville...

Close