1 In Mine cykler

Af sted på Bianchien

I dag har jeg været af sted på den gamle gule Bianci, som blev “degraderet” til vinterracer, den gang jeg fik den nye.

50 kilometer i selskab med Kaj – og vi gav den gas på bakkerne, gjorde vi. Han er nu go’ at træne sammen med, ham Kaj. Når bare han ikke skælder mig ud over, at jeg kører for langsomt.

Det gjorde han ikke i dag 😉

Jeg fik Biancien justeret i foråret, så den matcher den røde Vision bike så tæt som muligt. Det har virkelig gjort en positiv forskel – jeg følte mig godt tilpas på Biancien i dag. Og hvor var det LÆKKERT at komme af sted på en let cykel igen. Man går jo næsten hen og får forårskuller.

helletræning by you.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Frida
    25. januar 2009 at

    Og det var nu dejligt. Jeg skal afsted og løbe rigtig langt. Snart. Inden det bliver mørkt ihvertfald

  • Læg en kommentar