0 Udgivet i Bare pjat ..

Afslappet ansigtsmuskulatur

Lørdag formiddag er jeg ude og shoppe boligting sammen med min mand. Vi er på udkig efter et rundt spisebord med plads til mere end 10 gæster.

Og Heeeey, ved I hvad? Jeg er faktisk ved at vende mig til at gå i butikker med mundbind på.

Der er også visse fordel ved at bære maske. Det føles som at trække “en sæk” overhovedet og man er fri for at smile eller forholde sig til andre mennesker. Det er sågar velset at holde sig på afstand og gå en bue uden om.

Det’ egentlig helt afslappende.

Jeg er sådan en person, der ser sur ud pr. natur når jeg slapper af. Det noget med min næse og min mundform. Det’ arveligt. Jeg kan ikke gøre for det.

Jeg joker nogen gange med, at jeg tog Kaj fordi han var den første fyr jeg mødte, der IKKE antastede mig med den her score-replik: “Hvorfor ser du så sur ud …. kom nu …. SMIIIIIIIL”.

Jeg har ikke tal på alle de gange, for har ‘fået skyld for’ at være sur eller mobset eller sågar arrogant, når jeg bare slapper af i ansigtet. Nogle gange er jeg så led ved det stigma, at jeg tvangssmiler for ikke at anstøde folk og ved I hvad?

Tvangssmileri bliver man så fandens anspændt i ansigtsmuskulaturen af …

Og så er det faktisk en liese at bære maske og være HELT FRI FOR om folk synes man ser venlig ud eller ej 🙂

PS. Maskepåbuddet (så vel som forsamlingsforbuddet) er i øvrigt lige blevet forlænget til 13. december, så jeg kan slappe af i et stykke tid endnu, når jeg er ude at handle.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar