1 In Svømning

Afsløret på teknikken

Ja … dengang i Odense Universitets store 40 meters bassin …

Tine og jeg havde hørt, at der var gratis adgang til svømmehallen, hvis man var idrætsstuderende på universitetet. Vi havde også hørt, at der sjældent stod nogle og kontrollerede studiekort ved indgangen.

Derfor besluttede vi os til at snyde os til en svømmetur i fritimerne. Vi studerede ganske vist ikke idræt, men sprog. Men mon dog, der var nogen der opdagede det?

Som sagt så gjort. Vi sprang selvsikkert i bassinet.

Der lå vi så og halsede frem og tilbage (40 meter er langt, før man får en væg at støde fra..).

Tine og jeg var ikke dårlige svømmere, syntes vi selv. Men måle os med de der bredskuldrede idrætstuderende – som blæste forbi os …(Crawl, Butterfly, 1000 meter Medley) … det kunne vi godt nok ikke.

Det kan godt være de andre ikke lagde mærke til det. Men vi følte os afslørede alene på teknikken. Vores samvittighed var sort som kul.

Vi snød os kun ind på studiekortet den eneste gang. Resten af vores studietid betalte vi pænt ved indgangen, i den reglementerede offentlige åbningstid.

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Sjang
  29. september 2006 at

  hihi
  Ikke at jeg var ude i noget helt tilsvarende, så får jeg dog lige associationer med min svømmetur i går. Der var halvdelen af banerne optaget til svømmehold, og det var altså ikke 4. klasse i folkeskolen. Nej det var en flok unge, og særdelens veltrænede unge mænd – og jeg skal dælme lige love for at de trak fra land. Jeg lå og plaskede frem og tilbage med mit brystsvømning, mens de stod i alverdens positurer og varmede op. Og så lød fløjten, og pludselig var der så meget bevægelse i vanden, at man kunne tro man var kommet ud til havet. Hold da op de havde fart på! Men jeg havde nu betalt, så jeg havde ikke en dårlig samvittighed som du beskriver 😉

 • Leave a Reply

  Read more:
  Onsdagens etape

  Onsdagens etape blev på 88 kilometer. Min gruppe kørte en "flad" tur (læs: Ingen alvorlige bjerge!) - jeg synes nu der var en hel del bakker alligevel. På billedet herunder...

  Close