0 In Ferie/ MTB

Afslutning i Mols Bjerge

Sidste dag på cyklerne i denne uge skulle tilbringes i Mols Bjerge. Vi startede kl. 10 og hooooolda op, hvor gik det bare opad lige med det samme. SIKKE en koldstart.

molsmtb1

Kaj havde fundet et MTB spor, vi skulle køre – men det var svært at følge sporet efter GPS’en. Vi kørte en del forkert – men så fik vi nok bare set noget andet.

Jeg halsede efter Kaj det bedste jeg havde lært – sporet var til tider liiiiiige sort nok for mig. Egentlig syntes jeg selv det gik helt godt, i betragtning af det var min 4. dag på MTB.

molsmtb2

Og indimellem blev han lidt væk for mig …

molsmtb3a

Men han ventede pænt lidt fremme.

mols4

Efter et par timer var vi begge to varme og støvede og sultne …. og trætte.

mols45jpg

Egentlig havde vi sgu gjort det rigtig godt i den her varme. Kilometermæssigt havde vi ikke kørt særligt langt og dagen var egentlig stadig lang. Men vi var færdige på cyklerne.

Så vi fandt bilen, smed cyklerne bagpå, tankede vand og kørte til Helgenæs, hvor frokosten kom til at bestå af 2 ristede hotdogs med det hele og en stor is.

Og tæerne i Kattegat …. ahhhhhhhhhhhhhhhhh.

molsmtb3

Herefter gik turen hjem til Fyns land. Vores cykelferie er slut. Nu venter andre opgaver herhjemme ….

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
DM i Cykel Cross

I dag var der DM i Cykel Cross og Nikoline stillede op i klassen Dame Motion - og det blev anledningen til, at jeg skulle prøve at fotografere med mit "nye"...

Close