0 Udgivet i Ferie/ Op af sofaen

Afslutning på Falster turen

Vi rundede vores Falster tur af med en udflugt til Danmarks Sydligste punkt – Gedser. Vi lagde vejen forbi i går aftes kl. 21.30 i blæst og måneskin. Det var en fed slutning på en dejlig begivenhedsrig dag.

Efter en god nats søvn i vores Bed & Breakfast, hvor vi blev forkælet og hygget om ud over alle grænser, pakkede vi bil og cykler og kørte til Skovtårnet – Camp Adventure. Her gik vi turen ind gennem skoven og gik helt op i det 45 meter høje Skovtårn.

DET giver sug i maven at stå der oppe.

Det blæste en halv pelikan og selvfølgelig begyndte det at styrt-regne mens vi stod der oppe på det stormomsuste repos. Vi tog alligevel flere ture rundt, inden vi gik ned igen.

Efter nogle timer her, fortsatte vi til Stevnsfortet, hvor vi desværre ikke kunne få billet til at rundsvisning i de underjordiske gange. Alt udsolgt. Men vi gik en tur i området og så udstillingen, inden vi fortsatte vest på.

Spontant lagde vi vejen forbi Gissenfeld Slot og klosterhave, som bestemt var et besøg værd. Her gik der nemt et par timer.

Det næste sted vi aflagde besøg, var hos en pølsevogn ved en vestsjællandsk hovedvej.

SÅ gik turen mod Storebælt og Fyn. Vi landede hjemme i Strib til spisetid. Heldigt nok er der take-away food-truck ved Strib Brugs onsdage i ulige uger. Vi forhåndbestilte over telefonen, til senere afhentning.

Men først: Operation Skovflåt!

Kaj fjernede DEN KLAMMESTE skovflåt fra min knæhase – et minde fra Falster. Fy for pokker!!

Jeg er skidebange nu! Især fordi jeg for nyligt er sprunget ud som hypokonder (jeg forventer det værste).

Apropos sygdom: Så var det også denne eftermiddag, at jeg fik brev fra mit forsikringselskab. Udbetalingen på min forsikring vedr. kritisk sygdom er godkendt.

Pengene vil tilgå min konto i løbet af få dage :-/

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar