0 In Ferie

Aggressiv brandmand møder A

Feriens dag 17. startede ved Nordstranden, hvor jeg landede relativt kort efter morgenmaden. Hedebølgen har sænket sig over sommerlandskabet – det er nok mest fornuftigt, at jeg og mine sommersandaler fortrækker til vandet.

Her lå jeg indtil middag, hvor jeg kørte hjem og fik lidt frokost. Jeg havde en aftale med A ved Marinaen over middag og jeg kom lidt før aftalt tid.

Kææft mand, der var kvælende på Middelfart Marina. Vandet var én grød af  tang og … ja, af hvad? Og det stank! Brdrrrddrrr ….

Jeg fik overtalt A til at vi skiftede strand. Jeg fortalte hende om det RENE vand, jeg bader i ved Nordstranden. A var frisk. Vi skiftede strand.

Tilbage til min plet på Nordstranden og vandet var dejligt køligt og rent, for her er så meget strøm, at vandet ikke står stille. Faktisk er vandet lidt farligt – ikke børnevenligt og det er ikke lige der, kommunen bygger en badebro. Jeg ved, at der gennem tiderne har været druknet nogen i det badevand. I min barndom var der såkaldte “hestehuller” og vi havde forbud mod at bade lige der. Der stod et skilt, hvor der stod “Danger” og vi var skide bange og holdt os til den anden ende af stranden.

Min far lærte os at have respekt for strømmen. Tit så vi hvor hurtigt en badebold kunne drive til havs.

Nå – nu er vi voksne og hestehullerne er vist væk, så vi hoppede i de kølige bølger og det var virkelig dejligt. Op og sole sig. I vandet igen. Op og i og op og i.

A er ellers ikke den store vandhund. Hun kaster sig ikke sådan hovedkulds i bølgen blå og har vist en del mere respekt for vand, end min far fik præget i mig – og fanme om ikke lige netop HUN rammes af katastrofen. En aggressiv brandmand får øje på hendes ben og går til angreb!!

Kæft mand, hvor A brændte sig. Vi skyllede med koldt vand. Vi hev et sygesikringskort frem og prøvede at skrabe giften af huden. Ikke meget hjalp det. Det endte med A måtte køre hjem, for at konsultere sit førstehjælpskab.

Satans! Hvorfor skulle den brandmand også lige angribe A? Nu vil hun aldrig til stranden med mig mere 🙁

Jeg tog en time ekstra på stranden, inden jeg kørte hjem og tilberedte kødsauce med squash-‘spaghetti’ af de hjemmeavlede squash jeg fik af Nikolines svigermor. Det er et sundt og let måltid og oven på det og dagens dramatiske brandmandsoplevelse, var jeg trods alt i stand til at cykle en lille 50-kilometers tur (ahead of pace).

Dag 17 er godt og vel brugt.

I morgen lover de endnu en dag med hedebølge.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Blodprop i hjertet

Mit liv har taget en koldbøtte. Jeg skal prøve at gøre en lang historie kort: Pinse lørdag, den 30. maj oplevede jeg for første gang smerter i brystet, under den...

Close