0 In Mad

Agnello alla Giudea

Min bror har en hobby. Han går på auktioner. Her køber han alt muligt mærkeligt, som han hygger sig med at sælge videre.

I begyndelsen af december sidste år, ringede han til mig og spurgte, om jeg ville være ned til at pakke hans seneste køb ud. Han havde nemlig købt Valdemar Slots bibliotek.

16 flyttekasser med bøger!

Jeg sagde ja, og … Hold da fast, alle de flotte og spændende bøger, der var i kasserne. Bøger af særlig værdi, tog min bror til side med henblik på videre salg, f.eks. signerede gaver fra kendte og kongelige. Jeg fik lov til at vælge hvad jeg ville have og drog hjem med 2 bæreposer fulde af udvalgte bøger.

Blandt dem, en kogebog på engelsk. Music & Menues From Italy hed den. Forfatteren var Antonio Carluccio. Kogebogen bestod af 15 menuforslag, med tilhørende musikforslag … hvilken (italiensk) opera skulle man høre til netop denne menu?

I dag fik vi prøvet kogebogen.

Jeg lavede Agnello alla Giudea med Brocolli allo Zenzero. I menuerne er det egentlig 4 retter, men vi kunne kun spise 2.

Det smagte godt, men hvad musikken angik må jeg indrømme: Vi gik totalt død. Vi skulle høre Puccini’s La Boheme … men det lød så rædselsfuldt, at vi endte med at slukke og se OL i bueskydning til maden i stedet for.

Men ellers en fin madoplevelse. Vi tager en anden menu, en anden dag.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar