0 In Arbejdslivet

Aktiv, aktivere – aktiveres?!?

I dag, da jeg var næsten hjemme efter min ca. 45 kilometer lange træningstur i praaaagtfuldt vejr, mødte jeg en stor gruppe af mennesker, som kom gående imod mig.

Jeg spekulerede på, hvad det dog var for en flok, der var ude at gå en tur her lidt over middag, sådan en tirsdag.

SÅ genkendte jeg et ansigt i flokken og DA vidste jeg, at det her var en flok arbejdsløse.

Arbejdsløse i aktivering og i dag skulle de ud at gå en tur, for det skal man engang imellem, når man er i aktivering, det har jeg hørt. Måske tror de, at de arbejdsløse ligger på sofaen hele dagen, hvis der ikke er nogen, der sender dem ud at gå?

Det mindede mig i al sin snigende panik om, at hvis jeg ikke finder et job inden 1. maj, så går jeg over i det der hedder “2. ledighedsfase” og så skal jeg også aktiveres! Og tanken om, at gå ture i byen, sammen med en hel masse andre, der skal aktiveres – ja, altså …..  jeg vil egentlig bare helst aktiverer mig selv.

Tror I det nytter at fortælle dem, at jeg godt kan klare det selv?

Æv!! Hvor ville jeg gerne undgå det der. Men det sidste jeg har brug for, er panik, for det får jeg ikke noget job af. Ansøgning nr. treoghalvferdsindstyve ER afsendt – jeg kan ikke gøre mere, end jeg gør …

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar