0 In Litteratur & Læsestof

Alene hjemme 1

Da jeg havde kørt Kaj ud til motorvejen, hvor han havde en kørelejlighed mod Thisted hos én af de andre officials, kørte jeg hjem og rydde mit hus pænt op.

Så lagde jeg mig på gulvet med ”Doping på Landevejen” af Olav Skaaning og Niels Christian Jung (Jeg ved godt jeg er 8 år bagud med den bog).

Det er stærk læsning! Her røg mine sidste illusioner …

I øvrigt også lidt sjov læsning, her få uger efter vi har set en brødbetynget Riis på TV.

Gad i grunden vide, hvordan den mand står op hver morgen og ser sig selv i spejlet? Sidste år ”halshuggede” han én af sine ”drenge” – Lille Basso, med de store uskyldige brune øjne – taget med ”pølserne nede i kagedåsen” – mens hans selv vandt verdens hårdeste cykelløb på kemi og kanyler, siden løj for hele verden og sikkert også sig selv og lod sig hylde på rådhuspladsen af jublende fans, med bannere hvor der stod ”Riis er gud”.

Sådan er det – det er de små fisk der betaler prisen.

Bogen fik mig i øvrigt til at gå på DR’s hjemmeside og se udsendelsen ”Tavshedens pris”, som jeg ikke havde set før.

Hold kæft, hvor har Bjarne Riis dog bare aldrig haft medietække! Hele hans kropssprog oser af dårlig samvittighed under interviewet med journalisten. Ikke brug for nogen løgndetektor her.

”Jeg har taget doping. Jeg har taget EPO ….” Fortæl os noget vi ikke vidste i forvejen! Tror han vi er idioter??

Nå, men bortset fra den bog og den TV udsendelse, nød jeg dag 1 alene hjemme – især når jeg trådte ud på badeværelset i sikker forvisning om, at ingen – ingen – havde været forbi og efterladt bjerge af snavstøj og våde håndklæder på gulvet.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar