0 In Litteratur & Læsestof

Alene hjemme 2

”To the summit – and safe return. To the summit – and safe return”

Jeg læser Lene Gammelgaard’s “Everest – vejen til toppen”. Lene Gammelgaard besteg Mount Everest i 1996 sammen med den amerikanske ekspeditionsleder Scott Fischer.

Året før var 7 bjergbestigere døde under nedstigning på Mount Everest. Det kan jeg godt huske!

Jeg kan huske, at vi hørte om det i TV-avisen. Nikoline var 6 år og hun sagde:

”Behøvs de os’ der op?”

Jeg synes det var så sødt spurgt (eller også var det bare hende, der var sød?). Selv et 6-årigt barn sad med den undren, vi voksne også sad med – hvad driver folk til at sætte livet på spil for at komme op på verdens højeste bjerg … og sikkert ned igen (”To the summit – and safe return”)?

”Behøvs de os’ der op?”

Nu får jeg måske svaret.

”To the summit – and safe return” var den sætning Lene Gammelgaard benyttede i sin visuelle mentaltræning. Hun er lidt flyvsk, på den der ”Himalaya-terapeutisk-alternativ-tænkende”-måde. Ind imellem kan jeg sgu ikke rigtig følge hende …

Dag 2 alene hjemme, blev også den dag, hvor jeg trådte ud på badeværelset – og til mit CHOK – fandt snavstøj på badeværelsesgulvet!!!!

Mit eget ….?!

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Mig og min skygge på cykeltur

63 træningskilometer her til aften. For pokker hvor det blæste på udturen!Min skygge lå skråt foran mig. Hun knoklede og trak som en vanvittig for at komme fremad - og...

Close