0 In Litteratur & Læsestof

Alene hjemme 2

”To the summit – and safe return. To the summit – and safe return”

Jeg læser Lene Gammelgaard’s “Everest – vejen til toppen”. Lene Gammelgaard besteg Mount Everest i 1996 sammen med den amerikanske ekspeditionsleder Scott Fischer.

Året før var 7 bjergbestigere døde under nedstigning på Mount Everest. Det kan jeg godt huske!

Jeg kan huske, at vi hørte om det i TV-avisen. Nikoline var 6 år og hun sagde:

”Behøvs de os’ der op?”

Jeg synes det var så sødt spurgt (eller også var det bare hende, der var sød?). Selv et 6-årigt barn sad med den undren, vi voksne også sad med – hvad driver folk til at sætte livet på spil for at komme op på verdens højeste bjerg … og sikkert ned igen (”To the summit – and safe return”)?

”Behøvs de os’ der op?”

Nu får jeg måske svaret.

”To the summit – and safe return” var den sætning Lene Gammelgaard benyttede i sin visuelle mentaltræning. Hun er lidt flyvsk, på den der ”Himalaya-terapeutisk-alternativ-tænkende”-måde. Ind imellem kan jeg sgu ikke rigtig følge hende …

Dag 2 alene hjemme, blev også den dag, hvor jeg trådte ud på badeværelset – og til mit CHOK – fandt snavstøj på badeværelsesgulvet!!!!

Mit eget ….?!

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Visuel hukommelse

Jeg har selvfølgelig mine billedfavoritter, men det er også tit, jeg har brug for nogle andre billeder - og her kommer min egentlig helt gode visuelle hukommelse mig til gode. Som...

Close