0 In Litteratur & Læsestof

Alene hjemme 2

To the summit and safe return. To the summit and safe return

Jeg læser Lene Gammelgaard’s “Everest – vejen til toppen”. Lene Gammelgaard besteg Mount Everest i 1996 sammen med den amerikanske ekspeditionsleder Scott Fischer.

Året før var 7 bjergbestigere døde under nedstigning på Mount Everest. Det kan jeg godt huske!

Jeg kan huske, at vi hørte om det i TV-avisen. Nikoline var 6 år og hun sagde:

“Behøvs de os’ der op?”

Jeg synes det var så sødt spurgt (eller også var det bare hende, der var sød?). Selv et 6-årigt barn sad med den undren, vi voksne også sad med – hvad driver folk til at sætte livet på spil for at komme op på verdens højeste bjerg – og sikkert ned igen (To the summit  and safe return)?

“Behøvs de os’ der op?”

Nu får jeg måske svaret.

To the summit and safe return var den sætning Lene Gammelgaard benyttede i sin visuelle mentaltræning. Hun er lidt flyvsk, på den der Himalaya-terapeutisk-alternativ-tænkende-måde. Ind imellem kan jeg sgu ikke rigtig følge hende.

Dag 2 alene hjemme, blev også den dag, hvor jeg trådte ud på badeværelset – og til mit CHOK – fandt snavstøj på badeværelsesgulvet!!!!

Mit eget ?!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read previous post:
Alene hjemme 1

Da jeg havde kørt Kaj ud til motorvejen, hvor han havde en kørelejlighed mod Thisted hos én af de andre...

Close