0 In Alkohol og alkoholfri

Alkoholfri julefrokost

“Guuud, skat! Vi er omgivet af afholdsfolk!”, udbrød min kollegas hustru, da vi satte os til bords ved firmaets julefrokost i går aftes. Min kollegaer til højre skulle tidligt op næste morgen (de har weekendarbejde). Min kollega overfor var 28 år og kunne ikke lide øl … og så var der mig.

Jeg kan li’ øl!

Da silden gik rundt, bestilte jeg en is-kold én – alkoholfri, naturligvis.

Alkoholfri øl

Jeg synes den smagte skønt til silden og min gyldne drik lignede de andres, og det var først da DE begyndte at svede og råbe og grine høj, at jeg tænkte over, at min Royal Free ikke forårsagede midlertidige hjerneskader, med deraf følgende adfærdsforandringer til følge. 🙂

Jeg drak nok lige så mange som dem og da kl. var 23 kunne jeg køre hjem. Årrhhhh – hvor er man dog træt, sådan en fredag aften.

På motorvejen mod Middelfart fik jeg én-til-flere kommentarer fra min elskede i passagersædet. Han syntes jeg kørte for langsomt – men det må han finde sig i, hvis han vil fragtes hjem af mig på en MØRK novemberaften, nu han havde ødelagt sin egen evne til at føre motorkøretøj.

Lørdag morgen er jeg frisk som en havørn og klar til at tage hul på en weekend, der skal nydes i fulde drag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Claude Criquelion .. hjemme igen

Så er vi hjemme fra Claude Criqueilion, hvor Kaj og de andre gennemførte de 172 km og 3300 højdemeter i fin, fin stil.Det var også sjov at se på cykelløbet - når...

Close