0 In Uden for kategori

Alt det vi sparer

Ja, butikkerne og arrangementerne og de erhvervsdrivende vrider sig og er truet af konkurs, fordi vi allesammen IKKE kommer og bruger penge lige nu.

Men tænk sig også hvor mange penge vi sparer, når vi ikke kan bruge nogen.

F.eks. kan v ikke komme ud og køre cykelløb, som vi kunne sidste år. Vi kan heller ikke komme til løbe-løb og får pengene retur fra de løb vi var tilmeldt. Jeg fik forresten også penge tilbage for arrangementer i forbindelse med de aflyste gymnastikopvisninger.

Vi kan ikke bruge penge på hygge-by-ture.

Vi kan ikke gå på restaurantbesøg, så de penge sparer vi, og dermed bruger vi heller ikke penge på diesel (for vi kører ikke efter noget) …. eller risikerer parkeringsbøder i fremmede byer. Jeg kører halvt så meget på arbejde, det sparer også på brændstoffet.

Ikke engang en lille Lakrids-is-tur, kan vi bruge penge på, for isboderne er lukkede.

Vi kan SLET ikke rejse på ferie!

Og lur mig, om ikke diverse festivals ender med at blive aflyst lige om lidt, for når det her slutter, tænker jeg ikke man samler sådan i tusindvis af mennesker til musikfestivals og lignende, lige den første tid?

Mit hovedregnestykke, bare her i min privatøkonomi er foreløbigtt gjort op til 7-8000 sparede kroner, bare her i foråret. For satan, det’ vildt!

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar