0 In Tour de Paris

Alternativ genoptræning

Det er helt til grin at tænke på, at jeg rent faktisk har mine træningsinstrumenter med i tasken.

Min fys sagde nemlig, at jeg skulle fortsætte træningen i ferien og jeg kunne jo sagtens kaste min Casall door-tube op over en hoteldør og lave min 4×90 repetitioner.

Ha!

Efter en dag i depot 2, hvor jeg har skubbet og flyttet med kasser med bananer og kage, båret 8 træborde, 16 bænke, 2 telte, cykelstativer til 50 cykler, mange, mange liter vand, 14 1,2 liters kaffekander. Efter en dag, hvor jeg har smurt madder, stående på bagsmækken af en trailer og sågar flyttet rundt på folks bagage og cykler (!) …

…  ja, så er det sidste jeg har lyst til når jeg kommer til hotellet om aftenen godt nok at træne skuldre!!

Os 3 i depot 2 gør alt hvad vi kan, for at undgå at slæbe. Vi er 2 piger på under 165 cm + vores mandlige chauffør. Han er ikke ligefrem noget muskelbundt at se på og han kan heller ikke tage de tunge luft hver gang.

Og jeg ved, de knokler lige så hårdt i depotvogn 1.

Vi skal alle holde 8 dage i træk. Tænk sig – vi laver faktisk Tour de Vestfyn 8 dage i træk!!

Vi hjælper hinanden alt det vi kan. Snakker igennem, hvordan vi stiller op, så vi undgår unødvendige skridt og løft. Vi skiftes til de tunge ting – men alt skal både frem og tilbage igen, så ingen kan undgå tunge løft.

Det saftsusemig drøjt for en kontordame som mig … det skal vist prøves, for at man for alvor forstår, hvor hårdt. Gad vide om det er derfor, der har været nye depotpiger på hvert år? Ingen af de foregående er kommet igen året efter.

Det er morgen på hotellet i Ankum.

Kaj snorksover og jeg er så lydløs som mulig. Han og holdet skal ud på 160 km i dag – det er også en pæn hård dag på kontoret, nu for 4. dag i træk.

Jeg har en knaldende spændingshovedpine og så snart Kaj vågner, skal jeg have fundet mine Ibumetin i bunden af tasken.

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar