0 In Svømning

Anden lille træning

2. lille træning siden ballonudvidelsen for 3 uger siden: 1000 meter svømning.

Jeg har ikke svømmet siden før Coronaen!

Og jeg havde Kaj med (for Kaj er min støttepædagog, lige for tiden. Jeg vil helst have ham ved siden af mig hele tiden). Heldigvis købte han nye badebukser, da vi var på rekreation ved Jammerbugten i forrige uge og de kunne passende prøves af i dag.

Svømningen gik fantastisk. Jeg mærkede intet mistænktsom i min krop.

INTET.

Det var SÅ dejligt at svømme igen!

Og nu er jeg SÅ behagelig træt i kroppen.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Ring til en ven

Jeg ilede hjem fra arbejde kl. fyraften sharp.  Jeg ville nå Fredags MTB kl. 15. Og hvad finder jeg så i garagen? En punkteret mountainbike!! Den slags må ikke ske,...

Close