0 In Ferie

Aquathlon i første parket

På feriens 4. dag landede jeg på stranden kl. 11.00 og her var god plads omkring mig.

Kun et par kajakroere og lidt børnefamilier havde fundet vej herned denne torsdag formiddag i uge 28.

Solen brændte! Så snart jeg havde bredt mit tæppe ud og indrettet mig med vandflasker og bøger, sprang jeg i Lillebælt. Ahhhhh …..

Snart indfandt sig et korps af livreddere. Der var repræsentanter fra marinehjemmeværnet, politiet, livreddere, læger og hjælpere. Det var VM i Aquathlon. Starten skulle snart gå og nu holdt de briefing.

Fra min udsigtspost kunne jeg ligge og høre, hvordan sådan en opgave løses.

Og pludselig blev jeg omringet af flere hundrede atleter, der skulle i gang med at varme op.

En englænder spurgte, om han måtte deponere sin vaseline-dåse hos mig, så den ikke blev væk, mens han varmede op. En brasilianer spurgte om jeg ville passe på hans Redbull, for han fik brug for den senere og var bange for nogen skulle snuppe den.

Jo da. Jo da. Jeg hjælper gerne – nu da jeg alligevel ligger her og pynter.

Og fra min udsigtspost og mine regelmæssige badeture, kunne jeg følge starterne gå. Sikke en fed kulisse til et verdensmesterskab. Jeg kan da ved gud ikke huske, hvornår jeg har tilbragt så lang en dag i SÅ stegende en varme … i Danmark.

Sove, svømme, se VM, læse …. Jeg kom et godt stykke videre med min bog om Team Tvilling. ‘Brasseren’ kom og hentede sin RedBull, og jokede med, at han måske ikke skulle drikke den – måske blev han for hurtig?

Til gengæld glemte englænderen alt om sin vaseline-dåse. Den lå der stadig, da jeg pakkede sammen kl. 18 og kørte hjem til Strib efter en fed  stranddag.

Ahhhh … skuldrene kom et godt stykke mere ned i dag.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
To gode råd til en debutant

Lørdag var jeg ude at cykle en tur sammen med Kirsten fra min klub. Hun har kørt mountainbike i mange år, men turen i går var hendes første på racercykel....

Close