1 Udgivet i Arbejdslivet

Arbejdsdagen hoppede af sted

Chefen kom hjem fra kundebesøg med et sjovt underlag, vi skulle teste. En ergonomisk “stå-pude”. Slet ikke så ringe, med min dårlige ryg – I dag har jeg stået op i 7 af arbejdsdagens 8 timer – man kan slet ikke lade være med at hoppe og bevæge sig.

På billedet herunder har jeg har jeg fået eleven på besøg på mit kontor. 

kybun3 by you.

Jeg er ikke sikker på, jeg vil af med underlaget igen.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Bent
    19. februar 2009 at

    Hold da op, sådan en ståmåtte må jeg da ha´ til næste gang jeg skal til koncert 🙂 – dels står man (tilsyneladende) godt, det er også hårdt at stå op i ca. 2 timer og dels bliver man HØJERE 🙂 og måske er der så en chance for at jeg bedre kan se henover skulderne på dem foran.

  • Læg en kommentar