0 Udgivet i Hverdagen

Årets første lange tur

Jeg kørte årets første lange tur i dag – 145 km stod der på tælleren, da jeg var helt hjemme.

Jeg var turleder i den gruppe, der skulle cykle Melfar 24 timers ruterne med 26 i snit. Det gik rigtig fint.

Jeg har haft godt af et par hviledag. I dag var benene rigtig gode. Med i gruppen havde jeg flere deltagere som skulle cykle Melfar 24 og kom for at få ruterne vist frem. Et par af mine deltagere, havde i øvrigt aldrig kørt over 100 km før, så de var ikke til at skyde igennem, da vi kom i mål.

Men bortset fra det, så synes jeg 24 timers løbets lange dagsrute er en SKOD rute. Den er godt nok smuk (som I kan se på Gerts dejlige billeder her) og meget kuperet, men den går ad alle de store landeveje, som vi ellers ligger og cykler uden om i hverdagen. I dag blev vi dyttet af, af vrede og aggressive bilister flere gange og min gruppe cyklede ellers pænt og diciplineret. Hold op, hvor var det stressende.

Vel hjemme, har Kaj forberedt en sandt festmenu til mig. Pasta og kødsovs – lige, hvad jeg har lyst til nu. Jeg er sulten som en hunulv – GGRRROOOouuuuuuUUUWWWW!

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar