6 In Foreningsarbejde

Årets sidste dag

Årets sidste dag startede med frivilligt arbejde for mit vedkommende. Baghjulets champagnetur skulle afvikles og jeg havde meldt mig frivilligt til køkkentjansen i klubhusets nyrenoverede lokaler.

Så slap jeg jo også for at komme ud at cykle, for de glatte veje frister mig vitterligt ikke synderligt.

Nu kunne jeg så sætte mig til computeren og skrive en “året der gik” på Helles Hyggeblog. Men det gider jeg simpelthen ikke, for det kommer bare til at handle om arbejdsløshed og brækkede kraveben og aflyste cykelrejser.

I stedet vil jeg placere mig i sofaen med Kajs nye boggave “Riis” og hvis jeg er heldig, falder jeg i søvn med den og så er jeg frisk til i aften, hvor nytåret skal fejres i gode venners lag.

Jeg så på Blogtoppen, at Helles Hyggeblog ligger top 126 ud af  Blogtoppens 1076 registrerede danske blogs og at jeg havde 707 besøg i sidste uge. Til alle jer, der kigger forbi, vil jeg sige tak for interessen og ønske jer et rigtig godt nytår.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Per
  31. december 2010 at

  Tak og i lige måde 😀

 • Reply
  Catarina
  31. december 2010 at

  Mange tak og rigtig meget i lige måde Helle. 🙂

 • Reply
  Mette
  31. december 2010 at

  Rigtigt godt nytår til dig og Kaj også 🙂

 • Reply
  Merete
  31. december 2010 at

  Tak i lige måde 🙂

 • Reply
  Koh-I-Noor
  1. januar 2011 at

  Godt nytår til dig også. Jeg håber, du er kommet godt ind i det 🙂

 • Reply
  Helle MA
  2. januar 2011 at

  Tak i lige måde, Helle. Og tak for at I mødte op med champagne og kransekage. Jeg følte, at jeg kunne ha’ drukket en hel flaske. Var bare så tørstig efter den cykeltur, som bød på en strækning, jeg aldrig i mine 26 år i Middelfart, har været på før.
  Villy frarådede mig at drikke SÅ meget. Han siger, at man får “dykkersyge” af det. 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Årets længste tur

  Jeg kørte årets længste cykeltur i dag - 116 km. Og hvilke kilometer! Kl. 9:00 i morges mødtes mere end 20 Baghjulere ved det, der i gamle dage hed "Skrillinge...

  Close