3 In Hverdagen

Årets sidste dag

Om lidt er året 2008 en saga blot – huskede vi nu at nyde det, mens det var der, for det kommer aldrig mere tilbage?

For mig blev 2008 et anderledes år, fordi jeg boede alene. Heldigvis gik det godt og nu er min græsenketilværelse snart slut.

Det blev året, hvor det ene barn flyttede hjem og det andet barn flyttede ud. Det blev et år, hvor jeg glædede mig over at følge mine store piger – deres fritidsaktiviteter, uddannelse og fritidsjobs. De er godt og vel på vej ud i verden. Den slags giver mere tid til én selv.

Og tid til mig selv havde jeg rigtigt meget af i 2008.

Derfor kunne jeg tage på masser er dejlige, overraskende, pragtfulde, lange, hyggelige, rå, blide, hårde og strabadserende cykelture i selskab med en masse dejlige mennesker. Jeg kunne fordybe mig i spændende arbejdsopgaver og tage på kæresteweekends.

Året bød i det hele taget på mange flere og dejlige rejser, end der normalt er på programmet for mit vedkommende.

Det blev også et år, hvor jeg (pga. min egen fejlvurdering) var nødt til at sige mit job op og finde mig et nyt. Det har jeg aldrig fortrudt!

2008 gik det også lidt bedre med min dårlige ryg – selvom jeg nok bærer rygskaden med mig resten af livet.

Og så flyttede Helles Hyggeblog i eget hus, takket været hjælpen fra Catarina.

En af de helt store fiaskoer i mit 2008, det var den slankekur, som jeg desværre ikke nåede at få succes med på de 12 måneder, der er gået. Sidste år ved denne tid, sagde jeg: “Ikke et år mere med et bmi på 27″, men desværre svipsede den, for her den 31. december 2008 vejer jeg præcis det samme, som jeg gjorde 1. januar.

Men DENNE januar svipser den ikke – Jow, jeg tror på at det lykkes at smide 5 kg. i januar denne gang – “troooooo på det, Helle“, siger jeg nemlig til mig selv når jeg kigger mig i spejlet. Lige i dag, har jeg ikke tid til at tage mig af det, for jeg skal ud at handle og have fat i noget Sushi og noget hvidløg og nogle bagekartofler. Men I MORGEN har jeg takket ja til en cykelinvitation – “Tømmermænds MTB” hedder turen – og jeg er med.

Hav en god nytarsaftensdag derude 🙂

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Pollyanna
  31. december 2008 at

  Godt nytår til HyggeHelle 🙂

 • Reply
  Helle K.
  5. januar 2009 at

  Forsinket men alligevel et rigtig godt nytår til dig 🙂

 • Reply
  Helle
  5. januar 2009 at

  Tak begge to.

 • Læg en kommentar