2 In Foreningsarbejde

Årgang 7

Så tager jeg hul på mit 7. år som redaktør på Baghjulets klubblad.

Klubblad okt hojrebanner by you.

Forleden aften, i omklædningsrummet efter spinning, fortalte en klubkammerat om nogle spændende cykeloplevelser, hun skulle ud på i den kommende sæson.

Jeg lyttede med interesse og sagde så (nærmest pr. refleks): “Man får vel lidt til klubbladet…?”. Mit spørgsmål udløste latter og bemærkninger som “Ja, man skal lære at tie stille!” og “Man ka’ da heller ikke sige noget, uden at få arbejde ..”

Jeg smilede tilbage. Jeg ved det ikke var ment, sådan som jeg hørte det.

Hvem der bare kunne modtage bladet UDEN at skulle stå med ansvaret (4xårligt), for at få spaltepladsen fyldt op og UDEN at skulle sidde 30 timer ved computeren (pr. blad), for at få det på gaden.

*suk*

For det meste, er det sjovt …

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Leo
  29. januar 2009 at

  Ja, jeg er bare glad for at du gad bytte blad med mig, ellers var det mig der havde siddet med det nu, men du forbarmede dig da heldigvis over mig.
  Det tager bare meget tid at rykke ind i et nyt hus, men nu har vi da snart et soveværelse. Kun gulv, gardiner og dør (inkl. karm…) mangler. Og så lige sengen…

 • Reply
  helle
  29. januar 2009 at

  Vi glæder os også til at se, hvor lang i er nået i huset – vi ses på søndag.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Spooky look-a-like

  Jule reklamerne er begyndt at vælte ind af døren.Jeg læser dem som regel ikke - men det her billede, fik mig godt nok til at stoppe op:Det var da helt...

  Close