3 Udgivet i Familie

Årgangsvin fortyndet med Liebfraumilch

Kajs fødselsdag i går blev rigtig hyggelig. Vi var trætte efter lange spadsereture ved Vesterhavet og revnefærdige af god mad, godt selskab og gode vine, da vi gik i seng ud på aftenen.

Egentlig var fødselaren ikke helt tilfreds med de vine, der var blevet købt til hans fødselsdagsmiddag. Så lørdag inden middagen, kørte han selv en tur til Ringkøbing for at udsøge sig sine egne.

Flaskerne kom på bordet da forretten var fortæret og oksekødet blev serveret. Og netop som de gode vine blev skænket, udspandt sig noget af et drama, da fødselaren – til hele selskabet store forskrækkelse – pludselig skreg:

“NAAAAAAAAAAJJJJJJ!!

Himmel, hvad gik der af fødselsdagsbarnet!?

Nu så vi, at hans paniske blik var rettet mod hans far – Svigerfar, som stadig her 6 måneder og 3 øjenoperationer efter ulykken under træfældningen i naboens have – ser dobbelt. Han kan ikke fokusere og heller ikke se, f.eks. om et glas er helt tomt. Der kan f.eks. godt være en lille slat hvidvin tilbage i glasset, når han vil fylde det op med rødvin – og netop DET udløste fødselarens primalskrig:

“NAAAAAAAAAAJJJJJJ!! Du tynder da ikke min gode rødvin op med Liebfraumilch

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Letten
  26. oktober 2008 at

  NU blir jeg nødt til at spørge:
  Er det et billede fra Hammershus du har i toppen af din blog??

 • Svar
  Helle
  27. oktober 2008 at

  Det er det nemlig, ja. Et ferieminde 🙂

 • Svar
  Letten
  27. oktober 2008 at

  Skøøøøøønt!!!!!!

 • Læg en kommentar