0 In Uddannelse

Arkæologiske data

Jeg fik en e-mail fra SDU om, at det nu var tid til at tilmelde sig forårsemestret. Jeg loggede mig ind og klikkede mig lidt rundt – og så var det jeg kom til at trykke på et menupunkt, der hed “resultater”.

En liste over fag og tal og arkæologiske datoer tonede frem for mit åsyn.

Hvad var det?!

SÅ gik det til min forbløffelse op for mig, at det var en oversigt over alle de eksaminer, jeg havde taget på SDU for vel ca. 100 år siden!!!

DET var pokkers!

Tænk, at de data er gemt – selv havde jeg fuldstændig glemt og fortrængt hele molevitten.

sdu_resultater

Nu myldrede minderne frem.

F.eks. kom jeg i tanke om, at vi fejrede den overståede eksamen i Erhvervsret 1985  nede i Munke Mose og at jeg mistede min taske og min pengepung den dag!

Og et 11 tal i Stenografi – hi,hi …. jeg var så hjernevasket af, at lære mig det kodesskriftsprog der, at jeg ikke kunne gå i biografen uden at sidde og stenografere replikkerne mentalt. Sikke dog en enorm mængde ubrugelig viden, jeg brugte tid på at tilegne mig dengang.

For slet ikke at tale om eksamenen i Elektronisk Tekstbehandling i 1987 – Åhhhhh, det er rigtigt. Jeg fik en dårlig karakter, fordi jeg glemte at trykke G (som i GEM). Jeg kom mig aldrig rigtig over skuffelsen, for jeg synes ellers jeg havde endnu uopdaget naturtalent for det med “EDB” og “Eletronisk Tekstbehandling”.

Virkeligt et morsomt genkig!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Stjerne Tour de Grindsted

På lørdag sker det. Stjerne Tour de Grindsted står for døren. Pia og jeg skal op og køre den tur, som gik i vasken for os for to år siden,...

Close