0 In Cykeltøj

Associationer i tøjskuffen

Tirsdag aften sluttede med en meditationsaften, hvor jeg blandt andet lavede en afspænding, liggende på en fakirmåtte.

En fakirmåtte!!

Av for pokker, hvor det gjorde ondt, at lægge sig ned på sådan en – auuuwwwww!!  – men den skulle udløse endorfiner, som virkede hvis man havde problemer, f.eks. i en skulder, og smerten aftog ganske rigtigt efter en tid. Og så føltes det underligt rart.

Her til morgen, var jeg så øm og værkbrudden i kadavret, at jeg spekulerede på, om det havde noget at gøre med fakirmåtten?

Dagen i dag kommer blandt mange andre ting til at indeholde min første spinningstime i umindelige tider og i hvert fald den første siden kravebensbruddet. Jeg fik de særeste fornemmelser, da jeg åbnede skabet med cykeltøj og som noget af det første så, det jeg havde på den der uge i sommeferien, hvor jeg nåede at trampe 700 km, inden turen stoppede i Holland. Jeg mærkede et ubehag …

Dårlige minder … smertefulde associationer i tøjskuffen …

Smerter der varer langt ind i september, hvor sommerens cykelture ellers er ved at gå i glemmebogen. Jeg har sgu et eller andet, jeg ikke har fået bearbejdet helt ud af kroppen endnu der. ….

Cykel-Kai ringede ellers i går. Min cykel er færdig og kan hentes. Det må jeg se at få gjort. Måske når jeg også det i dag ….

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
TREK’en kørt ned – igen!

TREK’en blev kørt ned, mens jeg var på arbejde i dag! Det er 2. gang den oplever det.Første gang var det en Truck der bakkede lige lukt ind i den,...

Close