1 Udgivet i Motionscykling

At hænge på eller ikke hænge på – det er spørgsmålet

Der er træningsture, hvor jeg er heldig at få en god plads i feltet – fx anden position. Her bliver man suget med rundt.

Og når jeg får en god plads i feltet, så føler jeg, at det har jeg fordi jeg er godt kørende.

Sandheden er snarere omvendt: Jeg er godt kørende, fordi jeg har en god plads i feltet.

Forstår I hvad jeg mener? Ikke…?

Ok – jeg prøver at forklare det på en anden måde:

Der er træningsture, hvor jeg er uheldigt at få en dårlig plads nede bagerst i feltet – her er masser af vind og ”elastik-kørsel” og her skal der slides og slæbes for at hænge på.

Når jeg får en skidt plads nede bagerst i feltet, så føler jeg, at det har jeg, fordi jeg er dårligt kørende.

Sandheden er snarere omvendt: Jeg er dårligt kørende, fordi jeg har en skidt plads nede bag i feltet.

Hmmm….?

Måske skal man være bidt af en gal cykelslange, for at finde hoved og hale i det her blogindlæg.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Helle
    1. september 2008 at

    Jeg forstår udmærket, hvad du mener, men det er vel heller ikke så mærkeligt! Vi snakkede om igår, at du var godt med; og at det betyder meget, hvor i feltet, man “ligger”. Villy fandt netop igår ud af, hvor hårdt det er at ligge nede bagi. Det sidste af turen, lagde han sig op blandt de forreste, det var meget lettere.
    Men dét, jeg egentlig ville sige, er, at vi måske skulle gøre mere ud af at skifte rigtigt og løbende, sådan at alle kommer til at køre på alle pladser. Det er noget værre rod nogen gange. Men det skal vi måske tage op i et andet forum!

  • Læg en kommentar