3 In Kraveben

Av for den, Fränk.

Jeg kan da fortælle, at det føles rimeligt autentisk, at sidde herhjemme fra “sygesengen” og se Tour de France i disse dage!

Det gør mere ondt på mig, end det plejer. Faktisk synes jeg Touren er ren massakre på de unge mænd – vor tids gladiatorer (“Kast dem for løverne – vi vil se dem bløde!”).  Det underholder mig ikke så godt, i år.

Og så synes jeg iøvrigt kommentatorerne omtaler et brækket kraveben, som om det var en knækket éer i et forhjul, de snakkede om.

Selv er jeg psykisk og fysisk udmattet af, at gå med et gabende knoglebrud på 7. uge ….. 🙁

Og så vil jeg lige advare dig – hvis du er én af dem, der kunne finde på at spørge: “Sig mig, hvad har DU lavet?! Har du ikke forholdt dig i RO??”, når du ser mit røngtenbillede: Jeg er altså temmelig tyndhudet overfor undertoner af og hentydninger til, at det skulle være min egen skyld, at jeg ligger som redt! Jeg ÆDER HOVEDET af folk, der antyder, jeg ikke har taget den nok med ro, de sidste 6 uger!!

Min krop er stiv, min skulder er én stenhård, krampespændt muskel, min ryg smerter af passivitet …  I dag vil jeg ringe, og få en henvisning til en fysioterapeut. Ferie osv. – jeg kan vist lige så godt stille mig i kø nu.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Catarina
  7. juli 2010 at

  Føler sgu med dig Helle – sikke et helvede du er igennem. AV AV. God bedring du. 🙂

 • Reply
  Peter Holm Nielsen
  7. juli 2010 at

  Et lille råd, prøv en akupunktør mod smerter (Visse forsikringsselskaber giver tilskud til det).
  Efter min tur i asfalten, brugte jeg akupunktur som smertelindring. Det var meget bedre for mig, da man ikke rigtig kunne massere min skulder og ryg. Samtidig kunne jeg hellere ikke ligge ned, så jeg sad op under alle behandlingerne.

 • Reply
  Helle
  8. juli 2010 at

  Tak for tippet. Det er måske et forsøg værd.

 • Læg en kommentar