2 In Bakker

Bøllebank

Skægt, som man kan ha’ det som om man har fået BØLLEBANK efter latterlige 58 km. Jeg tror det kan have noget at gøre med, hvordan de bliver kørt.

F.eks. tror jeg ikke den gang BØLLEBANK gruppe C fik på bakkerne ovre i Skærbæk i går aftes (uden synderlig opvarmning) er særlig god for kroppen.

Iøvrigt så tror jeg, at når det ikke gik så godt i vores (ellers så lille) gruppe i går, så var det ikke alene fordi, jeg ikke kunne sidde med på deres bakker.

Det var også fordi vi havde en en frontrytter med, der nok havde gjort et lidt vel rigeligt (for sig selv) sikkert valg af gruppe – nok for at være sikker på HAN ikke blev sidste mand på bakken i gruppe B – hvem ve’?

Og så evnede han ikke det der med, at suge gruppen og de svageste godt med op, så man opnår den der synergieffekt der giver homogenitet og gør, at de stærke kan medvirke til, at den samlede gruppe kører bedre. Det er ikke et tegn på dygtig motionscykling (i mine øjne), at man ligger og sprænger gruppen til atomer – tværtimod.

Jeg har aldrig set ham før. Han kørte i fremmed cykeltøj. Han samlede ikke op på bakkerne, sådan som vi ellers plejer og han trak vores lille 8 mands gruppe laaaaaaaaaang …. Det tyder som regel på udefrakommende-kultur.

Jeg havde sgu lyst til at spørge ham, om han havde betalt sin kontingent til Baghjulet.

Vi snakkede nemlig om på bestyrelsesmødet i går aftes, at der er bekymrende mange af vores nu 410 medlemmer, der ikke betaler deres kontingent, selvom de møder op og cykler med!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kurt Devantier
  11. maj 2011 at

  Du skriver noget om der er mange der ikke har betalt kontigent kan man ikke indføre en form for et kort man skal havde med sig i sin sadeltaske med navn og adr. og det årstal man er i så kan man se om man har betalt kontigent det må være i alles interesse at der ikke er nogle der køre med som blind mand eller kvinde i baghjulet når der nu er så meget friviligt arbejde så er det da det mindste man kan gøre at BETALE sidt kontigent. Hilsen Kurt Devantier en Baghjuler der har Betaldt Kontigent.

 • Reply
  Helle
  11. maj 2011 at

  Jo – et medlemskort. Det var da et forslag.

 • Leave a Reply

  Read more:
  Sprogvanskeligheder …

  *gulp* et kig i sidekammeratens ordbog .... ikke noget at sige til, hun måtte koncentrere sig, mens advokaten holdt sit indlæg i aften.

  Close