3 Udgivet i Spinning

Bad MTB Trip

Jeg vovede mig til Fredags MTB, for at prøve at cykle med nogle andre i går. Det var en fejltagelse …

Jeg kørte konsekvent uden om alt hvad der var ujævnt og bulede (hvilket jeg nemt kan gøre, fordi jeg kender den skov til bevidstløshed) og når man har kører uden om buler og bakker i Kongebroskoven, er der altså ikke meget tilbage er den.

Iøvrigt, så trænede de andre teknik (det sådan noget med man prøver én-gang-til-og-én-gang-til at køre op og ned af den samme stejle skrænt 20 gange). Der var ellers masser af tilbud om at prøve, men jeg takkede nej. Jeg prøvede at holde benene i gang, ved at cirkulere lidt rundt på stierne, men efter en tid frøs jeg og kedede mig.

Da jeg kom hjem, syntes jeg næsten pjat at vaske mit cykeltøj. Jeg fik faktisk mere cykling ud af min tur, onsdag aften. Jeg er nødt til at holde fast i mine ensomme MTB cykelture på stier og landeveje lidt endnu.

Lørdag morgen starter med en omgang spinning. Hvis jeg kender Dorte ret, skal jeg nok få svedt mit cykeltøj til …

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Louise T.
  1. november 2011 at

  Hej Helle
  Lige et cykelspørgsmål 😉
  Hvor får du ordnet din MTB?
  MVH
  Louise

 • Svar
  Helle
  1. november 2011 at

  Hos Cykelgaarden i Middelfart – hvis det ikke er noget Kaj fixer …

 • Svar
  Louise T.
  5. november 2011 at

  Tak 🙂
  Ved du om han også kan fikse en Rock Shox Reba forgaffel? Eller mon din Kaj, ved hvor man skal “cykle hen”, hvis man er lidt hys med sit udstyr, men ikke selv har forstand på det?
  P.S. Jeg er også mest til en tur alene i skoven 😉

 • Læg en kommentar