5 In Bakker

Bakkestrategi

I aftes, da jeg kørte ud med gr. C – (sjovt, som det altid går over stok-og-sten den første 1½ time) – sagde jeg til mig selv:

Tynd = svag!
Tyk = stærk!

Jeg er stærk. Jeg stærk. Jeg er BOOOOM STÆRK.

Og så rejste jeg mig op i pedalerne og trådte (krydsede fingre for det hele holdt) op af bakken ovre ved Røde Banke og op kom jeg, med gruppen og så jeg det: Min puls var oppe på 170 slag!!!!!

SÅ høj puls, har jeg ALDRIG haft på en spinningscykel. Det anede mig – jeg KAN ikke få pulsen op til spinning. Hvor er det mærkeligt?! Måske er det fordi, der ikke er nogen, der kører fra mig …

Næste bakke: Tolstrup Bakken. Her kom drengene lige til at vente lidt på mig. Jeg ved godt, at det kun er rart, der er én der er sidste mand … kvinde. Så kan man selv lige få et lille hvil (I ved, man kigger lige over skulderen og konstaterer med lettelse, at man ikke er den sidste og så pyyhhh, kan man lige tillade sig at slække lidt, for det brænder lige så meget i deres lår, som det gør i mine), så jeg havde ikke medlidenhed med dem.

Jeg fik ikke noget hvil.

Videre ud over Smidstrup og Hvidbjerg – nu var bakkerne nogetlunde overstået og så er der ikke flere problemer med at hænge på gruppe C. Ud af lige landevej har jeg – brrrOOOUUUUUUMMmmmm – ingen problemer 🙂

Om lidt ruller jeg til Nr. Åby. Der venter 8 timer i InDesign og DynamicWeb og så er der meldt Påskeferie. Åååhhhhhh – hvor jeg glæder mig til 5 fridage. Det er hårdt, at begynde at gå på arbejde!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Catarina
  20. april 2011 at

  !70 slag siger ikke så meget – hvor mange % af maks er det?

  Det lyder som om det bliver en ret så fed dag, minder ret så meget da jeg også triller (på cykel) imod Nr. Åby, men stopper dog efter 14, 4 km i Hindevad og InDesign er også det værktøj jeg bruger mest i mit daglige arbejde.

  Ha’ en god påske når den rammer. 🙂

 • Reply
  Catarina
  20. april 2011 at

  !70=170

 • Reply
  charlotte
  20. april 2011 at

  Jeg tror du har ret hvad angår pulsen 170, man giver fuld skrue når man er ekstra presset med en i hælene. Det samme synes jeg når jeg løber, så kommer min puls også højere op , hvis der er en i hælene på mig. Nu stopper Helle lige en omgang, det kan godt være at du selv synes at du er tyk men jeg er ikke enig , men du har Bumstærke ben , du er udholdende og det er nok spinningen du kan takke for det.
  Vi ses, er på udkig efter en racer, så måske vi kan cykle sammen.
  God påske .

 • Reply
  Helle
  21. april 2011 at

  Hvor mange % af max? Aner det ikke Catarina – til spinning har jeg kørt efter en beregning, hvor min max puls var 162 – så 125% måske ??? Hmmm… ka’ man det?

 • Reply
  Catarina
  21. april 2011 at

  Nææ, det kan man ikke. 😀
  Så din max er ikke målt rigtigt. 😐

  Min max er 195 og min hvile er 53, så når jeg er på 170 slag, er det langt fra hvad jeg kan udøve. 🙂

 • Leave a Reply

  Read more:
  Det bliver en spændende fredag!

  Mor'n, mor'n. En spændende fredag venter forude (det er jeg sikker på!). I dag har jeg et møde med en person, der skal hjælpe mig frem mod 2 gode mål...

  Close