0 In Bakker

Bakketur med defekt

Ja, nu var jeg jo med på Kirstens Lede Bakketur den anden dag, så det var da kun rimeligt at jeg inviterede tilbage – i dag var Kirsten med på Helles Lede ditto.

Her hvor jeg bor er der nemlig masser af bakker. Mit nabolag har navne der ender på KLINT og HØJ og BJERG.

Og konceptet, det er nogetlunde det samme. Vi skal ud og have flest mulig bakker på en time til halvanden. Det er OK at tage den samme bakke flere gange. Vi cykler i 8-taller, rundt og rundt, ned og op igen.

Og sådan blæste Kirsten og jeg op og ned ad en hel masse bakker med høj puls og duggede cykelbriller.

Det gik godt indtil vi ramte Kasmose. Så fik Kirsten problemer med sin bagskifter. Vi prøvede at fixe den, men det lykkedes ikke.

Så er det godt og Helles Lede Bakketur faktisk ikke er mere en 10 kilometer hjemmefra. Så er det nemt at kalde på hjælp.

Kaj var fremme på 5 minutter og han kunne konstatere, at Kirstens bagskifter nok kunne repareres, men bedst hjemme i hans  cykelværksted, hvor det rigtige værktøj er for hånden.

Så mens Kaj tog Kirsten og cykel med hjem i bilen, trillede jeg ned af bakken og hjem (sidste bakke er bakken op til min indkørsel. Den stiger 5%).

Bagskifteren kom på plads og vores bakketur endte godt – kilometermæssigt tæller sådan ikke vintertur ikke meget på regnskabet, men den landede trods de få kilometer på 350 højdemeter og de er rigtig gode at få ind på kontoen.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Stor tudedag

Vi har været til stortudedag på Glamsdalens Idrætsefterskole i dag. Da vi kom (lidt for tidligt) stod eleverne i rundskreds under flagstangen og spillede og sang "Om lidt bli'r her...

Close