3 Udgivet i Film & Fjernsyn

Barsk dokumentar

Jeg har lige set DR dokumentars udsendelse om ulykken med Spøgelsesbilisten.

Det var hårdt at se min kollega sidde og fortælle på nationalt TV om tabet af sin søn, svigerdatter og ufødte barnebarn … (Hvordan finder han dog kræfterne til at møde på arbejde igen i morgen, og tage sig af alle vores (pludselig latterlige, ligegyldige store og små) arbejdsmæssige problemer).

Jeg er helt tom inden i. Jeg ved slet ikke hvad jeg skal skrive. Det er så sørgeligt, så sørgeligt og uretfærdigt. 😥

“Lars Fiala slog 5 mennesker ihjel – men han gjorde det ikke med vilje ….”   ?!?

Det er et underligt retsamfund vi lever i.

Andre blogindlæg

3 Kommentarer

 • Svar
  Helle K.
  23. oktober 2008 at

  Det må være svært at finde en mening med det hele.

 • Svar
  Perle
  26. oktober 2008 at

  Jeg vil indrømme, at jeg ikke kunne undgå, at få sympati med manden. Vi kan hurtigt blive enige om, at spiritus og bil ikke hænger sammen, men han har jo åbenbart været så langt ude, at han ikke selv vidste hvad han gjorde. Jeg synes det er i orden, at han har anket dommen. Han har ikke gjort det med fortsæt – det var et uheld.

  Når det så er sagt, så forstår jeg jo også godt, at familien er i stor sorg og vrede. Datteren virker til at være ‘kommet’ længst. Hun var selv begyndt at fatte sympati for ham. Jeg forestiller mig, at for faderen er slaget ekstra hårdt, da de var så nære som han gav udtryk for. Det må være noget af det værste der kan overkomme én, at miste sit barn, svigerdatter og et ufødt barn. Helt urimligt og uden mening.

 • Svar
  Helle
  27. oktober 2008 at

  Jeg synes datteren sagde noget rigtigt i udsendelsen: “At sætte sig ind i en bil, når man har drukket alkohol, er som at lade en revolver” – det ER ikke nogen undskyldning, at det ikke var ens mening af ramme nogen …

 • Læg en kommentar