1 Udgivet i Vejret

Bbbrrrrrrrrrrrrrrrrrr…

Mærkelig cykelklub, jeg er medlem af. Øs-hamrende regnvejr og alligevel står der 60 mennesker og vil ud at cykle.

Min gruppe C havde mere end 2o deltagere, så vi lagde os i to grupper, med nogle meters afstand og begyndte den våde tur ud mod Gamborg. Her kom den første punktering.

Bbbrrrrrrrrrrrrrrrrrr… hvor bliver man kold når man står stille.

Videre ud mod Udby og Nr. Åby. Her kom næste punktering.

Bbbrrrrrrrrrrrrrrrrrr…

Ti minutter senere kunne cykelturen fortsætte op mod Roerslev – en tiltrængt fritløbsspurt op ad bakken mod Blanke Mark. Vi trængte til at få varmen …

Midt på bakken kom sidste punktering.

Bbbrrrrrrrrrrrrrrrrrr…

Og sikke dog en fantastisk solnedgang mellem de grå skyer bag Lillebætsbroen ude i horisonten, vi så deroppe fra toppen af bakken, mens vi klaprede tænder og ventede med anstand.

Nedkørslen fra toppen ad bakken var kold og blæsende. Det var mørkt nu og vi havde fået lys på cyklerne.

Turen sluttede i Middelfart efter vel små 40 km vil jeg tro (min computer er sat ud!) og jeg trillede hjem – våd og kold og forkommen.

Vel hjemme møder jeg Kaj, som er kommet hjem fra sin kajaktur. Han sidder i morfarlænestolen med varm kaffe og ostemad og han siger:

“Iiihhhh – hvor er det dog fantastisk skønt at glide gennem vandet i sin kajak, mens regnen stille siler ned i Lillebælt omkring én”  !!

Jeg overvejede at svare “…. hvor er det dog fantastisk skønt at sidde på sin racercykel, mens regnen stille siler …..” – men jeg kunne ikke få sagt noget, for mine klaprende tænder.

Andre blogindlæg

1 Comment

  • Svar
    Touborg
    2. september 2009 at

    Ak ja, så er vi nået til tiden hvor lygterne skal i brug og der kan forventes lidt hyppigere punkteringer på de våde klubture. Det går nok. Men kulden, den er sgu træls. 🙂

  • Læg en kommentar