7 Udgivet i Spinning

Benhård spinning

I aftes prøvede jeg noget til spinning, som jeg aldrig har prøvet før – fantastisk når en spinningsinstruktør en gang imellem kan finde på noget NYT – spinning i sig selv er jo noget så dræbende ensformigt.

Men altså, vi skulle smække sadlen helt i bund og hænge bagudover sadlen i strakte arme, mens vi cyklede. Hold op, hvor var det hårdt! I aftes var jeg dælme brugt!

Bagefter viste spinningsinstruktøren, hvordan hun kunne strække baglår og baller liggende hen over cykelstyret. Det så flot ud! Og sikke en kavalérgang hun kunne fremvise!! – men altså, stræk af baglår hen over cykelstyret, det var vi altså ikke mange af deltagerne, der kunne være med til, så jeg rundt omkring i salen.

På lørdag er der marathonspinning – 3 timer!

Jeg har ikke meldt mig til. Bare tanken om at sidde på en spinningscykel i 3 timer!!!

Jeg kan næste ikke holde ud, at sidde der i én.

Andre blogindlæg

7 Kommentarer

 • Svar
  Asger
  14. januar 2009 at

  Obs: den med at hænge bagud i strakte arme på spinningcyklen er ganske belastende for lænderyggen, lidt svarende til at løfte noget tungt foroverbøjet. Selv går jeg uden om dén, for også jeg er ufrivilligt medlem af diskus-sionsklubben.

  Men du kan nok selv mærke om det betyder noget for dig, hvis du er opmærksom på det.

 • Svar
  Helle
  14. januar 2009 at

  Jo. Jeg kunne faktisk godt mærke, det ikke føltes supergodt i ryggen.

 • Svar
  skoge
  14. januar 2009 at

  3 timer !!!!!!!!!!!!!!! – mit max er 1 time og 15 min. og det var rigelig – der skulle nærmest falck med deres vandpumper til for at samle sved op – igen 3 timer er for ekstremt.

 • Svar
  Helle
  15. januar 2009 at

  Skoge, det undrer mig også, hvordan nogle menneske kan afgive så store MÆNGDER VÆSKE i form af SVED som de gør, under spinning! Det ser sgu ud som om de har tisset i cykelbukserne, sådan sejler gulvet under dem :-S

 • Svar
  Leo
  15. januar 2009 at

  Jeg har hørt at man sveder mere hvis man er i god form. Det har været min undskyldning, men nu har Bent (hvis det ellers er ham der gemmer sig bag ‘Skoge’) så lige ødelagt den teori… ;o)

 • Svar
  Jane
  14. april 2009 at

  Jeg har gået til spinning i efterhånden fem år / sæsoner, og jeg må sige, at jeg aldrig har hørt, at det er godt at løsne sadlen helt. Jeg går i Fitness.dk og har de seneste uger taget turen til Roskilde, hvor de har nogle af de bedste instruktører, jeg endnu har prøvet. Forleden spurgte jeg til det der med sadlen, og det er vist ikke god latin.
  Jane

 • Svar
  Helle
  14. april 2009 at

  Jane – det bruger de eller meget, derude hvor jeg går.

  Der er heller ikke helt enighed blandt instruktørerne om, hvorvidt det er godt eller skidt at klikke den ene pedal ud, og cykle med ét ben. Nogen synes det er god træning – andre siger det er skadeligt for ryggen ….

 • Læg en kommentar