0 In MTB by Night

Besked til julemanden

Jeg kom i tanke om to gode ting, som jeg vil skrive på min juleønskeliste:

1. Jeg ønsker mig en lille pumpe, der kan være på min mountainbike

Og det er ikke kun fordi, det gik op for mig i fredags (da jeg skiftede slange) at jeg overhovedet ikke havde nogen pumpe at tage med, hvis jeg skulle få den idé at tage en skifteslange i lommen. Og uden pumpe, er der ingen mening i, at medbringe slanger.

Det er også fordi, at Vibeke og jeg måtte efterlade Irene ovre på Strandvejen på vej til MTB løbet her i aften, fordi hun punkterede og ingen af os havde hverken skifteslange eller pumpe med. Arrrgggg – hvor var det ærgerligt!!! Heldigvis havde hun sin mand, der kunne hente hende.

I Madsbyparken kastede vi fremmødte 6 piger os over vores “Ladies MTB by Night”. Susan lagde ruten efter et helt nyt koncept: Ikke to omgange var ens – og det lod sig gøre, fordi mændene ikke var der ( Det ville være livsfarligt at begynde at cykle mod kørselsretningen, med dem på ruten).

Og apropos ruten, så var det der jeg kom i tanke om det andet juleønske:

2. Jeg ønsker mig en god lygte til min cykel.

Jo – den jeg har er ingenting værd, når det for alvor bliver mørkt på sporet og efter knap 3 måneders rimeligt regelmæssigt natcykling på mountainbike, er jeg parat til at investere lidt i udstyret.

Så må vi håbe julemanden læser med på HellesHyggeblog.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Han er hård!

Det' nok meget godt, at min spinningsæson går på hæld. Vi har nemlig fået en ny instruktør og han er hård. Et kvarter inde i timen, begynder mine lægge at...

Close