0 In Kraveben

Besøg hos den tossede kirurg

Jeg besøgte i øvrigt min tossede kirurg forleden dag. Det er nogle år siden jeg har besøgt ham sidst.

Jeg sneg mig med ind til et informationsmøde, sammen med en cykelkammerat, der også har skruer i kravebenet, og nu skal have dem opereret ud.

Jeg var med på en lytter.

”Vi lader bare som om, du er min kone”, sagde cykelvennen. Jeg tror ikke kirurgen genkendte mig. Han kiggede mig i hvert fald dybt i øjnene og sagde, at cykelkammeraten skulle hentes efter narkosen (den tror jeg, han egen kone tager sig af).

Cykelvennens kraveben blev undersøgt og vurderet. Det er 2. gang han brækker det. Han har skruer på langs og også en enkel på tværs.

Jeg skal informere dig om, at noget kan gå galt”, sagde kirurgen til min cykelven. ”Jeg kan tabe kniven ned i hjertet på dig og hvis jeg ryster på hånden, snitter jeg lige lukt ned i lungen.

For resten kan du også dø under narkosen – men det er det bedste, for så opdager du slet ikke noget. HA-HA-HA!”

Han ER stadig tosset … 😉

Men ellers lød det rimelig ukompliceret. Generer skruerne, så UD med metallet, lød det.

Det er en lille operation, der kun kræver få sygedage.

Om ubehaget i kravebensområdet forsvinder eller om det forbliver noget lunde det samme, er individuelt. Der er ingen garantier.

Jeg noterede mig alle informationerne og besluttede mig for at vente og se, hvordan det går med cykelvennen. Måske bliver det her mit efterårsprojekt i 2015? Det er mit venstre kraveben, der generer mest (det sidste, som jeg brækkede i 2011. Det højre driller ikke nær så meget, her 4½ år efter uheldet.)

En ting vil jeg nu godt have vished for, før nogen skærer mig op: Jeg vil se på en CT scanning, at mit kraveben nu rent faktisk ER groet sammen – sæt nu det skinnen, der holder skidtet sammen? Den slags er før sket – det har jeg hørt …

Klavikel_venstre_skrue

 

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar