0 In Uddannelse

Besøg på MOMU

I går: Sidste lørdag, inden hverdagen for alvor går løs igen.

Dagen blev nydt i fulde drag. Vi tilbragte den i Århus, bla. med en smuttur til Moesgaard Museum, hvor jeg var for første gang.

Og det var et spændende besøg. Vi ankom 3 timer før lukketid og vi nåede overhovedet ikke, at blive færdige på de timer. Her er jeg nødt til at komme tilbage til en anden gang.

Herunder er Emilie fanget bag en voksmodel af en af vores forfædre. Emilie kan her efter sommerferien kalde sig Antropologi-studerende og ifølge leksikonet er Antropologi noget med “læren om mennesket i bred forstand”. (Jeg læser: “Der skelnes mellem antropologi, der studerer kultur, sociale strukturer m.m. og biologiskantropologi/fysisk antropologi, der bl.a. studerer menneskehedens biologiske udvikling. … “.

Det lyder dælme spændende!).

Apropos uddannelse og spændende nye projekter, så er var det i går sidste gang i et stykke tid, at Kaj, jeg og Emilie besøger Nikoline på adressen i Tilst. Om en uges tid flytter hun og kæresten til Lübeck for at arbejde og studere.

Søndag morgen. Jeg skal ud på min cykel i dag. Vejrudsigten lover tørvejr.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Slut på sæson nr. 13

Det blev en fryyyysende ko..... Naaaj  - jeg gider ikke snakke mere om kulde! Vintercupafslutningen fandt sted i dag og himlen var blå, da Dorte og jeg ankom til Rolfhallen...

Close