0 In Kraveben

Besøg hos kirurgen

Og så fik jeg aflagt besøg hos kirurgen i dag. Kravebenet skulle tilses, fotograferes og stingene skulle tages.

Så fint, det ta’r sig ud:

5 skruer ned i kravebenet. Kirurgen tegnede og fortalte stolt om sit håndarbejde, som dog havde én lille “knude”. Da min venstre kraveben er lidt mere “S”-formet end gennemsnittets, kunne han ikke placere den 6. skrue yderst, hvor der ellers burde have været en. Det holder fint alligevel, så det går nok.

Han kunne fortælle mig, at jeg havde dannet masser af ny kalk, men at der var lidt afstand og arvæv mellem knoglestykkerne. Det ville aldrig have helet 100% op uden operation.

Han har været nødt til at afkorte mit kraveben, men ikke mere end måske ½ cm.

Jeg må stadig hverken cykle eller svømme, for jeg går pratisk talt med et frisk kravebensbrud igen.

På billedet kan man se klipsene – de er fjernet nu. Det gjorde da heldigvis ikke ondt.

Faktisk har jeg en brændende, føleforstyrret plet/område på begge mine kraveben. Den fornemmelse forsvinder nok aldrig.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
06.06.06

Tirsdag, 06.06.06. Vækkeuret ringer. Strækker mit dovne legeme. Lægge (check), lår (check), baller (check), rygstykker (check), nakke (check) overarme (check) .....?????.... WOW!JEG HAR IKKE ONDT NOGEN STEDER!?!Så tager jeg en...

Close