0 In Motionscykling

Bestået?

Næææh, hvad ser man. På den sidste dag i juli, i det herrens år 2020 bryder solen frem.

Og jeg skal på cykeltur!

Det blev min første cykeltur sammen med Dorte, siden 5. juni. Vi hoppede med på en fredagstur, som gik syd over af små veje, flere af os ikke havde været særlig meget på, denne mærkelige Corona-sommer.

Vinden var i ryggen på udturen og farten var god.

Jeg kører jo med med pulsbånd lige for tiden (bare fordi ..) og min puls arter sig helt som den plejer.

På bakken på Nedermarken ude bag Ørslev Skov, slog jeg pulsrekord siden …. meget længe … puls 156 op ad bakken. Og det er meget, når ens maxpuls ligger på 164-165 slag.

Fy for pokker. Det er jo nærmest ubehageligt, at få så høj puls.

Vel hjemme efter de 76 km, kan jeg notere 2500 km på løbskontoen i år. Ikke meget…. men under omstændighederne, rigtig godt. De 500 er kørt efter 14/6.

Mon ikke jeg er “kørt i form” til Rehab Cykeltesten, som jeg skal igennem på Kolding Sygehus på mandag? Formålet med testen er, at se hvordan mit hjerte arbejder under belastning, at se hvordan blodtilførslen til mit hjerte er under belastning og hvordan min hjerterytme er under belastning.

DET er jeg dælme spændt på at vide!

De andre i gruppen i dag sagde, at den cykeltest kunne jeg godt aflyse. De mente bestemt at kunne sige, at jeg allerede var bestået 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
Vintercup i Vejle

I morgen skal vi til Vejle og køre den 3. afdeling af sæsonens vintercup. Tillad mig i den forbindelse at citere Anne-Marie (vintercup debutant):"Jeg glæder mig allerede til at fryse...

Close