0 In Tour de Paris

Bevar Dini Tours depoter!

Vi har noget med på holdet, der har cyklet til Paris før, med andre grupper. En af dem mente Dini Tours næsten gjorde for meget ud af forplejningen. De kunne da bare give os en sandwich med i baglommet – så gik det nok endda. “Der var da ingen grund til at stille an med så meget”.

Enig i, at forplejningen – depoterne for hver 50 km., med bænke, rødternede dug på bordet og VARIERET og god mad – er helt i top. Der er forskellig menu hver dag, forskelligt pålæg, forskellige pastasalat eller andre salater. Den dag det regnede, var der varm suppe.

De vimser rundt om os, med tæpper, hvis det er koldt og vi kan vaske og decinficere hænder og få serviceret cykler.

Som luxus deltager her, er jeg UENIG i, at det skal skæres ned!

Man overlever fra depot til depot! Det er simpelthen guld værd, med den pause – for tro mig, der er mange, lange lige stræk, hvor man bare sidder kværner nogle transportkilometer, når der skal tilbagelægges 1200 km på 8 dage.

Så nej – Bevar Dini Tours koncept! – Man skal ikke altid bare gøre det, de andre gør, fordi det er lettere. Man skal skabe sit eget varemærke 🙂

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar