0 In Mallorca

Billund tur-retur

I dag var jeg turlederafløser i gruppe D. Jeg drog ud på vestfyn med 13 mand og 1 kvinde i min gruppe. Der var ikke så mange deltagere i gruppe E, så de to der stod der, kørte med min D gruppe. Men allerede ned af Brovejen, begyndte et par stykker at sakke agter ud.

Vi nåede til lys krydset ved politistationen.

“Kom alle med over?”, spurgte jeg bagud. Ingen svarede.
“Er alle med?”, spurgte jeg … og så kom det fra Henning: “Der er ingen af os der tør dreje hovedet og kigge. Så vælter vi!”

De to gruppe E’ere stod af her.

Ud på min spontant valgte rute fortsatte vi, det gik forrygende i rygvind. På hjemturen fik vi den VILDESTE modvind. Hold kæft en hård hjemtur. Her fik vi smidt yderligere 2 deltagere af – desværre fandt vi dem ikke igen. Det er virkelig pinligt … jeg er bange for, de drejede fra en sidevej og valgte en afstikker hjemad.

Anyway – kl. 12.00 var jeg hjemme, fik hurtigt et bad, hvorefter jeg skulle køre Nikoline og Anders til lufthavnen. De skulle til Mallorca.

billund1

Det er mærkeligt med lufthavne.

Man enten glæder sig helt vildt, når man ankommer – fordi man skal ud at rejse eller har en vis vemod, fordi der er nogen man skal sige farvel til.

billund2

Nikoline og Anders glædede sig HELT VILDT til at komme ned i varmen, hvor de i de næste uger har et job som cykelguider.

Selv trillede jeg bilen tilbage til Middelfart – jeg må vente et par uger med at støde til. Først skal 2 arbejdsuger mere overstås, inden jeg og Baghjulerne kan slutte os til dem på Mallorca.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Read more:
BCK Parløbet

Der blev som bekendt ikke noget BCK parløb i dag for Kajs og mit vedkommende. Ærgerligt nok. Sikke et flot vejr vi har haft i dag.Jeg har været forbi resultatlisterne...

Close