0 In Mallorca

Bjerggeden på toppen

Bjerggeden nåede toppen i dag.

Jow, sørme – I år kørte jeg hele vejen ud til fyret ved Formentor og har dermed prøvet noget nyt .Det var en kæmpe oplevelse – SÅ flot og sikke en lækker ny asfalt, der var lagt på. Sammen med mig, Kirsten, Kaj og de andre havde et par hundrede andre cyklister fået samme ide på denne flotte solskinsdag.

Jeg har kørt så mange nedkørsler og hårnålesving, at jeg tænker, at hvis Cannondale og jeg fortsætter sammen på den her måde, så snupper jeg Hullet til næste år.

73 kilometer og 1000 højdemeter. Dermed har jeg rundet 587 kilometer på Mallorca denne uge.

Om lidt går vi op og afleverer Kajs lejecykel. Herefter står den på afslapning og nydning lige indtil bussen går hjem. En dejlig cykeluge er ved at være gået.

Glemt er alle trængsler på bakker og landeveje – tilbage er kun dejlig minder sammen med 54 klubkammerater fra Baghjulet.

helle-kammeraterne

 

You Might Also Like

No Comments

Læg en kommentar