0 Udgivet i Mallorca

Blæsbjergs udvidede picnictur

Onsdagen blev den hviledag, jeg havde brug for. Jeg fandt en gammel tur på min Strava, downloadede den og lagde den ind i Garmin. Jeg kørte den i 2011 sammen med Per. Derfor kaldte jeg den “Blæsbjergs udvidede picnictur”. Jeg kunne også have kaldt den “Nikolines ..:” – hende har jeg nemlig også kørt turen sammen med.

Jeg cyklede sammen med Kaj og 2 mere. Det måtte da være en fin måde, at fejre vores bryllupsdag på. Der blev trådt igennem, men ikke mere end at jeg kunne hænge godt på. Det var rart at få lov at “strække ud” og at lægge i læ og på hjul.

Turen gik ud forbi stenbruddet, ad en masse små veje omkring Santa Magdalena, til Llubi, hvor vi fik kaffe. Derfra videre ud til Inca bjerget, som vi besteg.

helleogkaj-patoppen

Vi spiste frokost i restauranten på toppen.

På hjemturen tog vi kaffe på torvet i Sa Pobla. 74 kilometer, blev det til i dag. Det var såmænd ikke fordi jeg fik hvilket benene så meget – men jeg fik hvilet hovedet og gårsdagens hovedpine er væk.

Andre blogindlæg

Ingen har sagt noget

Læg en kommentar