0 In MTB

Breeedt grin hos HyggeHelle

Breeedt grin hos HyggeHelle efter dagens MTB tur som blev min første gang på Staurby Sporet.

Hele sporet. Jeg gjorde det! Kom igennem samtlige kringelkrogede 5,5 kilometer …

En skalp til samlingen – men hold nu op, hvor var det angst provokerende. Alle de sving … og mig, der ikke kan cykle skarpe sving.

Tak til mine cykelpiger for opbakning og psykisk førstehjælp, tak til træner AP (jeg prøvede at huske alt hvad han lærte mig på teknikkurset i lørdags) og tak til Cube-biken – som også har del i fortjenesten.

I aften hviler jeg på laurbærene.

You Might Also Like

No Comments

Skriv et svar

Read more:
Extreme stram

Mine Extreme vintercykelbukser har deres egen historien. I 2004, kort tid efter, at Baghjulet havde afviklet det først Melfar 24 Hour Cycling Challenge, opdagede jeg, at et kommercielt cykelsite have...

Close